Trainingsprogramma's

Het is eindelijk zo ver: je hebt een abonnement op de sportschool genomen, sportkleding en schoenen gekocht en je gaat ervoor.

Afvallen, fitter worden, spierenopbouwen. Maar hoe vaak per week wil je trainen?
En wat ga je dan precies trainen? Een goed fitness schema kiezen is een belangrijk vertrekpunt.

Progressief trainen voor het beste resultaten.

Onze programma’s zijn samengesteld op basis van wetenschappelijke principes zoals progressive overload. De schema’s bestaan uit progressief opbouwen (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen). Alles is voor je uitgedacht. Trainingssplit, oefeningen, volume, frequentie, intensiteit, rust, etc. Het enige wat jij nog hoeft te doen is hard trainen.

De voordelen van krachttraining

Niet iedereen vindt het per se belangrijk om grote spierballen te kweken. Toch zijn er ook dan genoeg redenen om aan krachttraining te beginnen! Zo heeft krachttraining veel voordelen voor je algemene gezondheid. Het verlaagt je bloeddruk, versterkt je botten van en verkleint de kans op diverse aandoeningen op latere leeftijd.

 

Wat is Weightlifting? 

Olympisch gewichtheffen is de meest veeleisende sport van alle Olympische disciplines.  Het uitvoeren van de Olympische liften met een goede vorm is een moeilijke vaardigheid en kan een uitdaging voor het leven zijn.   

Deze liften combineren de belangrijkste bewegingen in verticaal trekken en duwen door veel kracht van de benen en de rug te gebruiken. 

 

Sporten tijdens het afvallen

Afvallen doe je door minder energie binnen te krijgen dan je verbruikt. Hoe minder je beweegt, hoe minder energie je verbuikt. Daarom is meer bewegen verstandig als je wilt afvallen. Je raakt bij het afvallen niet alleen vetreserves kwijt. Ook spieren en botten zullen minder sterk worden. Door te sporten houd je je spieren en botten in een zo optimaal mogelijke conditie. 

Wij maken jou Sterker! Fitter! Gezonder!

Een aantal redenen om voor Healthy Roots als Programma Parner te kiezen.

Klantervaringen

Dylan Doldersum
Read More
Rick heeft mij een fantastisch programma geleverd! Ik ben helemaal tevreden
Broer Boes
Read More
Ik ben ontzettend onder de indruk van Healthy Roots, en met name personal trainer Rick. Rick is erg attent, vriendelijk en heeft bovenal kennis van zaken! Hij heeft een schema voor mij gemaakt dat perfect aansluit bij mijn wensen en doelen. Als ik vragen heb kan ik altijd bij hem terecht en kan ik constructieve en duidelijke feedback verwachten. Na een aantal weken zijn schema te hebben gevolgd merk ik al duidelijk verschil in flexibiliteit en kracht. Ga zo door!
Dylan Doldersum
Read More
Rick heeft mij een fantastisch programma geleverd! Ik ben helemaal tevreden

Trainingsprogramma op maat

Heb je al veel geprobeerd met verschillende trainingen of schema’s gevonden in een magazine of internet en het lukt maar niet om vooruitgang te boeken terwijl je voeding op orde is?
Of ben je nieuw en je wilt het gewoon meteen goed aanpakken?
Laat dan een trainingsschema op maat samen stellen om jou sneller dichter bij jouw doelstelling te brengen.

Dit is mogelijk voor zowel beginners als experts die bezig zijn met vetverlies, krachttrainingen, fitness, bodybuilding, conditie trainingen of gezonder leven. 

Trainingsprogramma op maat

55
  • Voor beginners tot gevorderde
  • Behaal persoonlijke doel
Jouw Fitness Journey Scratch-off Poster!

Behaal 50 leuke en opbouwende doelen voor jouw fitness journey. Het perfecte cadeau voor iemand die (weer) begint met zijn of haar fitness journey!

Onze 50 goals Fitness Journey Scratch Off Poster staat vol met grappige, kleurijke illustraties die wij zelf ontworpen hebben samen met een illustrator. Met 50 opbouwende doelen zit er voor iedereen iets haalbaars bij! Alle doelen kunnen thuis of in de sportschool behaald worden. Samen met uw partner, vriend of vriendin deze bucketlist afwerken, is de perfecte manier om het sporten weer op te pakken en op een leuke manier naar jullie doelen toe te werken. 

Het tevoorschijn mogen toveren van weer één van de vrolijke, kleurrijke illustraties is voor jou de motivatie om nog meer doelen te behalen. Op deze manier wordt jouw proces op een leuke manier, goed zichtbaar. 

Poster Layout

Met 50 verschillende soorten fitness doelen op een A2 formaat maak jij je doelen goed zichtbaar. Met onze poster wordt het behalen van jouw doelen een nog leukere ervaring! 
En mocht je niet weten hoe een oefening er uit ziet of uitgevoerd moet worden dan kan je op de achterkant van de poster de uitleg van de oefeningen bekijken. Ook is er een QR-code naar een filmpje met voorbeelden van de oefeningen.


Onze fitness poster is geschikt voor beginnende sporters die een serieuze start willen maken aan hun fitness journey. Er zijn 8 doelen met een mooie opbouw, van makkelijk naar moeilijk. Daarnaast heb je ook nog een aantal extra moeilijke bonus doelen die net wat moeilijker en uitdagender zijn, daarom is de fitness poster ook geschikt voor fanatieke sporters om te testen welke doelen je allemaal kan behalen!

 

Product Informatie:

  • De poster is in A2 format.
  • Bucketlist voor sporters: te gekke bucketlist om gemotiveerd te blijven tijdens jouw fitness Journey.
  • 50 kleurrijke illustraties.
  • Hoogste kwaliteit: 250G gecoat papier, stevig en spatwaterbestendig.
  • Uitleg voor de oefeningen staan op de achterkant van de Poster.
  • Gemaakt door een gecertificeerde personal trainer.
  • Door het frisse en mooie design ook perfect als wanddecoratie.
  • Door de speciale geschenkverpakking zeer geschikt om te geven als cadeau.
× Neem contact op